Luovaa kirjoittamista ja lempeää joogaa

Olen edennyt sanataideohjaajan opinnoissani yli puolenvälin, ja on aika järjestää oma pieni retriitti tuorein opein ja ajatuksin. Luovaa kirjoittamista ja lempeää joogaa -tapahtumassa 16.-17.3. liikutetaan paitsi kynää (tai kursoria ruudulla) myös kehoa. Minä ohjaan kirjoittamista, joka sopii kaikille kiinnostuneille, ja Maria Kiiso ohjaa joogaa, joka sopii jokaiselle keholle. Molemmissa harjoituksissa tavoitellaan keskittyneisyyttä, joka toivottavasti kantaa myös retriitin jälkeiseen arkeen. Paikkana on viihtyisä WellStudio Pohjois-Tapiolassa. Studiossa on hyvin tilaa sekä kirjoittamiseen että joogaamiseen, ja salia voi hyödyntää myös kirjoitustaukojen aikaiseen jaloitteluun, venyttelyyn tai vaikka makoiluun.

Tervetuloa mukaan!

Käytän kurssin nimessä termiä luova kirjoittaminen, joka on laajasti tunnettu ilmaus, mutta voisin kuvailla tämän kurssin kirjoittamista myös leppoisaksi, rennoksi tai vapaaksi. Jokainen osallistuja kirjoittaa omista lähtökohdistaan ja saa harjoituksista juuri itselleen sopivan hyödyn. Hyöty voi olla esimerkiksi tilaisuus nauttia sanoista, kielestä ja kirjoittamisesta kirjoittamisen vuoksi. Työkseen asiatekstejä kirjoittava voi saada pienistä tehtävistä uutta intoa kaikkeen tekstin tuottamiseen. Kirjoittamisen ja joogan yhdistelmä tekee viikonlopusta rauhallisen läsnäolon harjoituksen, josta voi olla iloa kokeneemmallekin kirjoittajalle. Pääasia on, että kirjoittamiseen ei suhtauduta halvaannuttavan itsekriittisesti ja analyyttisesti, vaan päästellään rennosti menemään. Siksi korostan, että tekstien jakaminen muille on täysin vapaaehtoista.

Facebookissa tapahtumalla on sivu täälläWellStudion kalenterissa tapahtumaa mainostetaan otsikon inspiraatioweekend alla. Lisätietoja voi kysyä ja kurssille ilmoittautua kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen ilona@ilonalindh.com. Tässä kuitenkin tärkeimmät: 

  • Koko viikonlopun hinta on vain 65 € (norm. 95 €).
  • Lauantaina tapaamme klo 13–17, sunnuntaina klo 10–13.
  • Mukaan tarvitset vain kirjoitusvälineet, rennot vaatteet ja uteliaan mielen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!